Capsuni

Goossens Flevoplant BV este lider in Olanda cu privire la cultivarea plantelor de capsuni.
DSC 0760

Telefon:
+31(0)527 251527
Fax:
+31(0)527 253261

e-mail:
info@flevoplant.nl

Inapoi Stoloni de capsuni

Plante A+
Plantele refrigerate din categoria A+ au parte de același tratament ca celelalte plante refrigerate. Putem livra aceste plante de la sfârșitul lui noiembrie până la sfârșitul lui august. Plantele A+ pot produce căpșuni în același an în care au fost plantate. Aceste plante sunt disponibile în varietățile: A+3, A+ și 20+.
* Plantele A+3sunt plante refrigerate grele cu rizomul de 12 - 15 mm. Sunt 350 planteîntr-o cutie și în mod normal, aceste plante vor avea 2 inflorescențe.
* Rizomul unei plante A+ este mai lung de 15 mm (250 într-ocutie) și în mod normal, aceste plante vor avea 3 inflorescențe.
* Plantele cu rizom mai lung de 20 mm sunt singurele disponibile în cantități mici.

Plante de pepinieră
st1Plantăm plante proaspete recoltate din pepinieră în iulie și august. Avem mare grijă de aceste plante, pentru a se dezvolta într-o plantă productivă bună în anul următor. Regula pentru plantele de pepinieră este: cu cât plantele sunt mai grele, cu atât vor produce mai mult, însă fructele vor fi mai mici.
Tipurile de plante de pepinieră sunt:
* grele: 22 mm (100 plante într-o cutie),
* medii: 18 - 22 mm (150 plante într-o cutie),
* ușoare: 14-18 mm.
Pe lângă plantele proaspete de pepinieră, cultivăm și plante „frigo" de pepinieră de mai multe soiuri. Aceste plante grele sunt indicate numai pentru plantare primăvara devreme.

Plante „frigo"
Plantele „frigo" sunt scoase iarna, când plantele vegetează. După aceea, le depozităm la -1.8°C în camerele noastre frigorifice până ce vor putea fi plantate primăvara. Putem livra plante „frigo" de la sfârșitul lui noiembrie până la sfârșitul lui august.

Plantele standard sunt triate după dimensiunea rizomului de 8, 9 sau 10 mm până la 15 mm. Varietăți ușoare precum Koronasau Lambada sunt triate să aibă dimensiunea de 8 mm (600 plante într-o cutie). Majoritatea varietăților sunt triate dă aibă dimensiune de 9 mm. Soiul Elsantava fi triatla dimensiunea de 10 mm (500 într-o cutie).

Plante proaspete
Plantele proaspete de diferite varietăți sunt scoase de la sfârșitul lui iulie până la sfârșitul lui august. Soiurile cu o singura fructificare pot fi plantate până la sfârșitul lui august. Câteva soiuri de plante remontante sunt disponibile și ca plante proaspete.

Stoloni proaspeți
st2Stolonii proaspeți sunt disponibili din iulie. Caracteristicile tipului fac ca aceasta plantă să fie extrem de indicată pentru cultivarea în tăvi, jardiniere și ghivece. Stolonul proaspăt este disponibil și cu rădăcini, crescut în câmp. Îl livrăm de asemenea și ca stolon normal, crescut în substrat. Stolonul cu rădăcini are câteva rădăcini cu lungimea de 1 cm. Avantajul acestuia este că stolonul este drept și crește ușor. Stolonul normal are câteva începuturi proaspete de rădăcină.
Goossens Flevoplant B.V
Enserweg 9
8307 PJ Ens - Nederland


Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.">