Inapoi Localizare

Olanda
Noordoostpoldereste un teren localizat în fosta regiune Zuiderzee, cunoscută acum sub numeleIJsselmeer. Clădirea de pe stradaEnserweg 9 include 8 camere frigorifice, 2 platforme de încărcare,o magazie mare, un atelier și o cantina încăpătoare. La etajul al doilea se află birourile și sala de conferințe.

Sera
stek veel kasLa sfârșitul anului 2004, GoossensFlevoplant BV a început să cultive căpșuni în seră. Grație acestei producții, sperăm să acoperim golurile din perioadele de recoltare. În urma testelor efectuate, a rezultat că productivitatea acestor culturi a fost mult mai mare. Plantele mama sunt plantate în ianuarie și datorită umidității și fertilității mediului, creează un număr mare de filamente. Plantele livrate de noi de la mijlocul lui iulie vor avea rădăcinile bine dezvoltate și vor crește foarte bine.

Primăvara devreme, cultura nouă va crește în seră.Prin intermediul unui sistem de irigare, plantele vor primi suficientă apă și îngrășământ.

Materialul săditor de categoria B crește viguros. După 6 - 8 săptămâni, aceste plante pot fi vândute ca stoloni complet dezvoltați.

Cultivarea
Dezvoltarea plantelor se face cu succes. În iulie, stolonii pot fi tăiați de pe plantele mama. Acești stoloni vor fi plantați în ghivece și vânduți ca atare. Cultivatorii pot folosi acești stoloni și în tăvi alveolare.


mapGoossens Flevoplant B.V
Enserweg 9
8307 PJ Ens - Nederland

Va recomandam

flair1elsanta1filicia1evie21everest1